Menu

Stop Motions dels alumnes de 6è

Stop Motions dels alumnes de 6è

A principi de curs us vam presentar el projecte que faríem a 6è per treballar l'expressió escrita a l'àrea de llengua castellana, a través de les narracions digitals seguint la tècnica de l'Stop Motion.

Per a fer les Stop Motions els alumnes van partir d’una història pensada i escrita per ells mateixos. D’aquesta història en trèiem un esquema que els ajuda a definir els personatges i l’espai on passa l’acció. Aleshores començava un altre procés creatiu: dissenyar del plató on succeeix la nostra història. Aquí hi juga un paper molt important la creativitat, la manipulació, els recursos propis... per a ajudar al grup a que la història a “filmar” sigui tot un èxit. A més a més, les imatges calia acompanyar-les de la narració oral, així que els alumnes havien de gravar-se explicant l'Stop Motion. Es van treballar aspectes com la pronúncia, la velocitat lectora, l'entonació...

Després de diverses sessions de treball, ara que arriba Sant Jordi els hi volem presentar als companys de 5è les creacions fetes, els hi explicarem com ho hem fet i un projectarem al teatre. També ho pengem al nostre canal de Vimeo, perquè totes les famílies pugueu veure les narracions digitals.

 

Stop Motions 6A from Escola la caixa on Vimeo.

Stop Motions 6B from Escola la caixa on Vimeo.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços