Menu

Inici del treball amb Stop Motion

Inici del treball amb Stop Motion

Aquest curs a 6è hem decidit  treballar un nou projecte: les Stop Motion.  Aquesta feina principalment la treballem des de l’hora d’expressió escrita en castellà i la unim a l’hora d’informàtica.

Per a fer una Stop Motion partim d’una història pensada i escrita en castellà. D’aquesta història en trèiem un esquema que ens ajuda a definir els personatges i l’espai on passa l’acció.

Després d’esquematitzar i de resumir, comença un altre procés creatiu: disseny del plató on succeeix la nostra història. Aquí hi juga un paper molt important la creativitat, la manipulació, els recursos propis... per a ajudar al grup a que la història a “filmar” sigui tot un èxit. Així doncs, a través de les TIC, el castellà, i una bona dosi d’expressió plàstica, aprendrem , en grup, a fer una Stop Motion.

Però què és això? us pregunteu encara alguns. Per a entendre-ho millor, us posem per exemple el treball que ha fet un company de 6è A, en Jianxian Wu, ell tot sol, mentre tractava d’entendre quina era la finalitat de la seva feina. L’escrit, l’ha realitzat amb l’ajut de la Maria José Vázquez.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços