Menu

Sortida de Cicle Superior a Collserola

Sortida de Cicle Superior a Collserola

El passat dimecres 24 d’octubre els i les alumnes del cicle superior van fer una excursió al Parc Natural de Collserola.

L'activitat va començar al Centre de Natura on els monitors que es van acompanyar a la visita es van presentar i ens va posar un documental sobre Collserola. Després d'aquest introducció va ser el moment de començar a caminar. Vam anar muntanya amunt per endinsar-nos a la natura. Allà amb l'ajuda dels monitors vam descobrir la vegetació pròpia de l'ecosistema mediterrani. Vam analitzar els arbres i les seves fulles. També vam intentar trobar el màxim d'animals possibles, però va ser difícil ja que molts s'amaguen quan adverteixen la presència dels éssers humans. Els monitors es van explicar els animals que hi ha i les seves tècniques de supervivència.

Un cop acabada l'activitat d'aprenentatge ens vam anar a una gran esplanada per dinar i després descansar o jugar segons preferís cadascú. Aquest va ser el moment de veure els animals que fins aleshores no havíem vist, ja que 4 senglars van passar ben aprop nostre.

Després d'un dia de força feina vam tornar cap a l'Escola on seguirem treballant sobre tot el que hem après.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços