Menu

Informacions sobre el Dansa Ara 2018

Informacions sobre el Dansa Ara 2018

Com ja sabeu el pròxim dimarts 17 d’abril anirem al Palau Sant Jordi amb els nens de segon a l’activitat Dansa Ara.

Aquesta és una activitat promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i la realitzem un gran número d’escoles així que necessita una gran organització per part de tothom per a que es desenvolupi correctament.

Us donem unes quantes premisses que ens han donat des de l’organització:

  1. L’escola La Caixa participem en el primer torn de ballada així que haurem de ser al Palau Sant Jordi entre les 9.30 i 10h. Per això us demanem que aquell dia els nens arribin a l’escola a les 8.45 h per a que l’autocar pugui sortir de l’escola a les 9 en punt.
  2. Els nens hauran de vestir amb el xandall de l’escola com a totes les sortides que realitzem.
  3. Les famílies podreu arribar allà a partir de les 9.15h i us podreu seure on vulgueu a les grades. Us adjuntem un mapa on estan situades les escoles. La nostra és en el color préssec i el codi és PR21 i estem situats al centre de la pista en un extrem.
  4. L’espectacle començarà a les 10.15h i els nens començaran a ballar a les 10.40h i acabarà a les 11.15h.
  5. Us adjuntem les entrades que haureu de presentar a l’entrada. Si necessiteu més entrades només cal que les demaneu a les tutores.
  6. Us adjuntem també el full autoritzant els drets d’imatge als organitzadors del Dansa Ara. L’heu d’omplir, signar i retornar-lo als tutors abans del dia de l’activitat.
  7. Si algun familiar presenta mobilitat reduïda que s’adreci a nosaltres i li donarem la informació per on ha d’accedir al Palau Sant Jordi i on es situarà.

Qualsevol dubte podreu preguntar-nos a les mestres de segon.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços