Menu

Setmana Cultural 2018: La meteorologia

Setmana Cultural 2018: La meteorologia

El proper dilluns comença la setmana cultural. Aquest any el centre d’interès és la Meteorologia. Així que durant la setmana del 5 al 9 de febrer l'activitat lectiva que es farà tindrà com a fil conductor el temps aquest tema.

Activitats d’aula

Des de P3 fins a 6è es treballaran la Meteorologia, evidentment, cada curs adaptant els continguts al nivell de l’alumnat. Aquest treball es sol fer amb el grup classe, és més teòric, però serveix per introduir el Centre d’interès i començar a conèixer allò que s’anirà fent durant tota la setmana. Es solen fer: un dossier, es miren documentals o reportatges, es llegeix sobre el tema, es busca informació...

Els tallers

Els diversos cicles organitzen tallers per fer activitats que siguin més manipulatives. S’organitzen en diverses aules del Centre i es reorganitzen els grups perquè hi hagi menys alumnes per aula i es pugui rebre una atenció més personalitzada. Serà moments per crear aparells per mesurar el temps, fer de meteoròlegs i mirara de predir el temps, reproduir el clima a petita escala...

Sortides per treballar la Meteorologia

Els alumnes de Cicle Mitjà han anat al Cosmocaixa i els alumnes de Cicle Superior a l'Observatori Fabra. Les sortides s'han realitzat la setmana anterior per introduir conceptes que es treballaran més a fons durant la setmana cultural.

Activitat conjunta d’Escola

Per la Setmana Cultural ja va sent tradició fer una activitat on hi participin tots els nens de l’Escola a la vegada. És una bona manera de conèixer altres companys i compartir tots plegats un mateix objectiu. Es farà el dijous a les 11h i consistirà en la representació d'un conte a càrrec de tots els alumnes de l'Escola. Els alumnes ho representaran amb petites actuacions, danses i cançons. Esperem poder-vos oferir forces imatges de l'activitat un cop l'haguem fet.

Portes obertes: dijous 15 de febrer

Un cop finalitzada la setmana cultural arriben les portes obertes, serà enguany el dijous 15 de febrer. Aquell dia s’exposen tots els materials que s’han elaborat en les diferents activitats. Una oportunitat de les famílies per conèixer de ben aprop tot allò que han fet els alumnes. L'horari de les portes obertes és de 16:45 a 18:00.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços