Menu

Informació sobre la vaga (3/10/17)

Informació sobre la vaga (3/10/17)

Davant la convocatòria de vaga general per demà dimarts 3 d’octubre, us informem de com afectarà a l’escola:

 

HORARI D’ESCOLA: El percentatge de professorat que farà vaga és d’un 50%; això vol dir que els alumnes no realitzaran la seva activitat acadèmica amb normalitat i seran atesos per aquells professors que vinguin a treballar, poden ser o no els seus tutors o especialistes.

HORARI DE MENJADOR: Funcionarà amb els serveis mínims per tal d’atendre als alumnes que vinguin a l’escola. Aquest dia, donat que és una vaga general, el menú programat pot tenir modificacions. A aquells alumnes que no assisteixin al centre se’ls hi retornarà l’import complert del servei (6€).

HORARI D’ACTIVITATS EXTRAESCOLARS: Per motius de seguretat, l’AMPA de l’escola ha decidit anul·lar les activitats extraescolars d’aquest dia. L’acollida matinal funcionarà amb normalitat de 8:00 a 9:00 hores, per a aquells alumnes que vinguin a l’escola.

 

CANVI DATA REUNIÓ DE PARES


 

Degut a la vaga, la reunió de pares de Cicle Inicial prevista per demà dimarts 3 d’octubre canviarà de data. La reunió es farà el dimarts 17 d’octubre a les 17h. Sentim no podem fer la reunió abans, però hi ha altres reunions i activitats que ho impossibiliten. Si teniu qualsevol dubte que hagueu de solucionar abans de la reunió ho podeu fer adreçant-vos al tutor/a dels vostre fill/a o adreçant-vos a direcció.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços