Logo
Imprimir aquesta pàgina

Fas 6 anys. Tria un llibre

Fas 6 anys. Tria un llibre

La campanya ‘Fas 6 anys. Tria un llibre’ vol estimular els hàbits de lectura dels infants de 6 anys. Té com a objectius que els nens i les nenes descobreixin les llibreries amb un adult, que se sentin motivats per començar a crear la seva pròpia biblioteca i que aprenguin a donar valor al llibre.

Si els vostres fills aquest 2017 han fet o faran 6 anys, rebran a casa una targeta que els convidarà a anar a la llibreria més propera. Allà podran bescanviar la targeta pel llibre infantil que més els agradi i per un import de fins a 13€. En cas que l’import del llibre sigui superior, la diferència haurà de ser abonada per l’adult que l’acompanyi.

Aquesta campanya arribarà a 80.941 nens i nenes de Catalunya que podran anar a 180 llibreries de tot el territori. Per aquells infants que no els sigui possible desplaçar-se a un llibreria poden bescanviar la seva targeta a través de www.libelista.cat

Tots els nens i les nenes que aquest any fan 6 anys, independentment de la data del seu aniversari, rebran una carta personalitzada al seu domicili. Amb un adult, podran anar a qualsevol de les llibreries (veure llistat), podran triar un llibre i començar així la seva biblioteca particular!

 

Durada

La targeta es podrà bescanviar del 2 de maig al 17 de juny de 2017 i limitada fins a finalitzar la dotació pressupostària. En el cas que no s’hagi rebut la targeta cal enviar un mail abans del 17 de juny amb el nom, cognoms, adreça completa, a JLIB_HTML_CLOAKING i us farem arribar un codi per a poder realitzar el bescanvi.

 

Condicions

  • L'import del cupó és de fins a 13€

  • El cupó s'ha de bescanviar per un llibre de temàtica infantil

  • Només es pot comprar 1 llibre per cupó

  • Si els llibres són d'import superior a 13€, la diferència l'abonarà el client

  • En els llibres d'imports inferiors no s'abonarà la diferència

  • El bescanvi del cupó s'haurà de fer en una de les llibreries adherides a la campanya.

 

Per qualsevol consulta o suggeriment: JLIB_HTML_CLOAKING

Escola La Caixa © 2016.