Menu

Sortida d'Infantil al Xaragall

Sortida d'Infantil al Xaragall

El passat dilluns 15 de maig els/les nens/es d’Educació Infantil vam fer una sortida al Xaragall a Llinars del Vallés.

Primer van sortir els autocars de P4 i P5 i seguidament l'autocar dels més petits, la classe de  P3. Anàvem amb molta il·lusió i ganes de gaudir d’un gran dia en aquesta casa envoltada de camps i boscos.

Quan vam arribar al Xaragall ens estaven esperant els monitors per acompanyar-nos al lloc on havíem d’esmorzar, a l’ombra dels arbres en unes taules i bancs de fusta.

Després d’esmorzar i de deixar ben recollides les motxilles, cada classe va anar amb les mestres i el monitor corresponent a iniciar l’activitat escollida.

Els més petits, els nens i nenes de P3 van fer l’activitat de la granja: van muntar en un poni, van conèixer els animals que viuen a la granja, van poder tocar alguns d’aquests animals i els van donar menjar.

Els nens i nenes de P4 van començar la seva gimcana pels camins del bosc del Xaragall, van trobar al senyor “Pototo” que havia perdut els seus sentits. Ells l’havien d’ajudar a trobar-los. Dins d’uns cistells escampats per la muntanya hi havia una sèrie d'activitats i experiments per ajudar al senyor “Pototo” a tornar a tenir nas, boca, orelles, ulls i mans. Mentre passejaven per la muntanya també van poder observar animals com la daina i diferents tipus d’arbres i plantes.

Els més grans, els nens i nenes de P5 es van transformar durant aquell dia en indis. Disfressats van formar una petita tribu, van jugar en un poblat indi, van poder visitar els Tipis (les tendes dels indis) i van cantar cançons.

Acabades les activitats tocava anar a dinar. Tenien gana però estaven desitjant acabar el seu dinar per poder anar a jugar amb els companys.

Després de passar una molt bona estona de joc, ja tocava recollir les motxilles i les jaquetes, i organitzar les fileres per marxar cap els autocars.

La tornada va ser tranquil·la. Havia estat un dia molt intens, ens havia acompanyat el bon temps i tot hi havia anat molt bé.

Estaven cansats però molt contents!

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços