Menu

Sortida de 5è d'Educació Viària a Montjuïc

Sortida de 5è d'Educació Viària a Montjuïc

Aquest dimarts 26 d'abril els alumnes de 5è hem fet la primera de les dues sortides que tenim concertades amb la Guàrdia Urbana.

Aquest cop ha estat a la “Muntanya Màgica”, a Montjuïc. Hem realitzat un circuit amb bicicletes en el qual hi havia senyals de trànsit horitzontals i verticals, semàfors, rotondes i fins i tot agents de l’autoritat. Amb les nostres bicis i els cascs corresponents, hem fet recorreguts com a conductors I després com a vianants. Quan ho fèiem malament ens ficàvem al “pàrquing de penalitzats”uns minuts.

Tots hem sortit amb el carnet de “Curs de pràctiques escolars de circulació” que ens servirà per anar al Fòrum el proper mes de juny. A continuació, contents però força cansats, hem visitat el Castell de Montjuïc. Ens ha sorprès el seu fossat, els canons dirigits al mar, el monòlit dedicat a Luís Companys i sobre tot les vistes de la nostra ciutat, Barcelona.

El port de mercaderies és enorme, la Sagrada Família espectacular, l’Hotel Vela grandiós, el mar immens i el nostre barri… Bé, el nostre barri ens ha costat una mica ubicar-ho entre tant eixam d’edificis. Ja tocava descansar i morts de gana caminem cap un lloc ple de gespa i palmeres. Aquest any el temps ens ha respectat i ens ha fet un dia genial.

 

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços