Menu

El Museu dels Invents visita l'Escola La Caixa

El Museu dels Invents visita l'Escola La Caixa

El MIBA (Museu del Invents de Barcelona) ha visitat l'Escola La Caixa al llarg de tres dies d'aquesta Setmana Cultural per ensenyar-nos els secrets per convertir-nos en inventors.

 

El MIBA va tancar les seves portes el passat 31 de desembre de 2016 i això ha causat que la visita no la fes l'Escola al Museu, sinó que el Museu que ara és itinerant ens ha vingut a visitar. Al teatre de l'escola hem fet la mateixa activitat que haguéssim fet al Museu. Els monitors del MIBA ens ha portat una gran capsa plena d'invents i ens ha ensenyat moltes coses.

La primera part de l'activitat ha estat una xerrada sobre les habilitats que han de tenir els inventors. Ha estat una manera molt pràctica de conèixer els misteris del món dels invents ha través de vídeos, imatges i les explicacions dels experts. La segona part de l'activitat ha consistit en realitzar invents a partir de materials reciclats. Això ho han fet tot els cursos de l'escola, evidentment, cada activitat estava adaptada a l'edat dels alumnes que hi assistien.


Àlbum de fotos de l'activitat del Museu dels Invents

 

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços