Menu

Canvis a les sortides de la Setmana Cultural

Canvis a les sortides de la Setmana Cultural

La sortida al MIBA (Museu dels Invents de Barcelona) que estava programada durant diversos dies de febrer s’ha hagut de suspendre ja que el Museu va tancar el passat 31 de desembre de 2016.

No obstant, el personal del Museu segueix oferint les activitats educatives. Així que els tallers que havíem de realitzar al Museu els farem a l’Escola amb els monitors i el material del MIBA. El tallers es faran la setmana del 20 al 24 de febrer de 2017 en horari escolar. Us recordem que l’objectiu  de l’activitat era aprendre tot sobre els invents què és el centre d’interès de la Setmana Cultural d’aquest curs.

També aprofitem per comunicar-vos que aquest canvi comporta que no s’hagi de contractar transport i, per tant, s’abarateix el preu de la sortida. Per facilitar la gestió del retorn d’aquests diners es farà un descompte al preu de les sortides del proper curs.

 

Altres activitats que també han canviat


També aprofitem per comunicar-vos que hi ha altres canvis a les sortides. Us les expliquem tot seguit:

Canvis a la sortida del Liceu (P4): La sortida de música es canvia de data i d’obra ja que el Liceu va suspendre l’audició: “La casa flotant” prevista pel 3 de març. L’obra que aniran a veure serà: “Els Músics de Bremen” i es farà el 28 de març al matí.

Canvis a les activitat de música (3r): El Centre de Recursos Pedagògics de Sant Martí ens han ofert uns tallers musicals gratuïts i des de l’Escola els hem volgut aprofitar. Per encabir els tallers hem hagut de modificar la programació de les activitats de música i això afectarà a les dates de les sortides. La sortida que havia de fer 3r el dia 3 de febrer es farà en una altre data. El 9 de març es farà el taller de Música i el 7 d’abril: Concert al Palau de la Música. Com que els tallers són gratuïts i la modificació de la data de la sortida no afecta el preu de l’activitat en aquest canvi no caldrà fer cap gestió referent a pagaments.

Canvis a les activitat de música (4t): De la mateixa manera que 3r, es participarà en el taller gratuït. Per encabir els tallers hem hagut de modificar la programació de les activitats de música i això afectarà a les dates de les sortides. La sortida que havia de fer 4t el dia 7 d’abril es farà en una altre data. El 3 de febrer: Concert al Palau de la Música i el 9 de març: Taller de Música.  Com que els tallers són gratuïts i la modificació de la data de la sortida no afecta el preu de l’activitat en aquest canvi no caldrà fer cap gestió referent a pagaments.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços