Menu

Comença la Setmana Cultural 2016

Comença la Setmana Cultural 2016

Aquest dilluns comença la setmana cultural. Aquest any el centre d’interès és el Circ. Així que durant part d’aquesta setmana l’activitat lectiva que es farà sigui de l’àrea que sigui tindrà com a fil conductor el circ.

Activitats d’aula

Des de P3 fins a 6è es treballarà el Circ, evidentment, cada curs adaptant els continguts al nivell de l’alumnat. Aquest treball es sol fer amb el grup classe, és més teòric, però serveix per introduir el Centre d’interès i començar a conèixer allò que s’anirà fent durant tota la setmana. Es solen fer un dossier, es miren documentals o reportatges, es llegeix sobre el tema, es busca informació...

Els tallers

Els diversos cicles organitzen tallers per fer activitats que siguin més manipulatives. S’organitzen en diverses aules del Centre i es reorganitzen els grups perquè hi hagi menys alumnes per aula i es pugui rebre una atenció més personalitzada. Serà moments per crear estris de malabars, fer titelles, decorar passadissos...

Activitat de Centre: Espectacle de Circ

El divendres serà un dia especial. Al matí per Cicles els artistes de la companyia Panettone Brothers es ensenyaran a realitzar alguns números de circ: malabars, acrobàcies, funambulisme... Les activitats es faran per cicles. Cicle Superior plegarà més tard al migdia ja que acabarà els seus tallers a les 13:30. A la tarda la companyia Panettone Brothers faran un espectacle per a tota l’escola.

Portes obertes: dijous 3 de març

Un cop finalitzada la setmana cultural arriben les portes obertes, serà enguany el dijous 3 de març. Aquell dia s’exposen tots els materials que s’han elaborat en les diferents activitats. Una oportunitat de les famílies per conèixer de ben aprop tot allò que han fet els alumnes. L'horari de les portes obertes és de 16:45 a 18:00.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços