Menu

Dates de les reunions informatives i les proves als IES adscrits

Dates de les reunions informatives i les proves als IES adscrits

Els Instituts adscrits a l’Escola La Caixa ens han informat d’algunes dates importants referents a la prova de nivell que fan i a la reunió informativa per a les famílies. Us deixem aquí la informació que ja hem comunicat avui a tots els alumnes de 6è.

IES Joan d'Àustria

La prova inicial serà el dimecres 17 de juny a les 15:30. També us informem que el dia 9 de juny a les 6 de la tarda es farà una reunió a l'Institut per a les famílies de l'alumnat nou, que començarà el curs 2015/16.

IES Infanta Isabel

El proper dimecres 10 de juny a les 15:30 h es realitzaran les proves inicials de matemàtiques, català, castellà i anglès. Està previst que la finalització de les proves sigui entre les 17:30 o 18:00.

Altres Centres

Hem rebut informació directe dels centres adscrits a l’Escola, en el cas dels alumnes que van a altres centres hauran d'estar atents a rebre la informació directament del centre on tingui plaça. La prova de nivell no es fa a la majoria de centres així que no haver rebut informació no vol dir que no hagi arribat.

Aprofitem per dir-vos que avui hem donat als alumnes la carta explicativa del sopar de comiat de 6è que tindrà lloc el dia 12 de juny a l'Escola. Durant els pròxims dies rebre el programa d'actes.

 

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços