Menu

Sortida de Cicle Superior al Montnegre Corredor

Sortida de Cicle Superior al Montnegre Corredor

Els gairebé 100 alumnes del Cicle Superior van anar el passat divendres 7 de novembre al Parc Natural del Montnegre Corredor. La sortida va tenir dues parts diferenciades. La primera va ser una gincana de jocs i la segona una excursió al Dolmen de Ca l'Arenes.

La gincana va consistir en 10 proves que es van realitzar per grups i que tenien a veure amb el treball de coneixement del Parc Natural que visitàvem. Així que els grups van haver de treballar de valent per dibuixar el paisatge, orientar-se amb la brúixola, muntar un dolmen en miniatura, reconèixer diversos tipus d'escorça, entre d'altres activitats. Les activitats es van fer a la ran esplanada del Santuari del Corredor.

Un cop acaba la gincana va tenir lloc l'excursió al Dolmen de Ca l'Arenes. Va ser una caminada de dues hores que ens va portar des del Santuari del corredor a la zona d'esplai, passant evidentment pel dolmen de ca l'Arenes que era un dels motius de la nostra visita. Un cop dinats i arribats a la zona d'esplai vam empendre el camí de retorn cap a l'escola. 

 

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços