Menu

Articles filtrats per data: Novembre 2018 - Escola La Caixa - Barcelona

CAMPIONAT BEY BLADE

Després de l´èxit del passat mes del campionat de Bey Blade, tornem un cop més a fer-lo, serà el dilluns dia 3 de Desembre.

El Bey Blade és una baldufa moderna, una nova forma de jugar dels nens i nenes del segle XXI.

En les regles bàsiques del joc, es competeix normalment per dos jugadors (encara que també solen participar en grups). Cadascun llança el seu Beyblade sobre un plat de forma còncava, i l'objectiu per guanyar el joc és derrocar al rival (la persona contrària) fos d'aquest espai que es competeix.

Malgrat que han passat ja gairebé 20 anys des que va començar a publicar-se el manga original que va donar origen a les aventures de Beyblade, la veritat és que les joguines relacionades amb aquesta saga segueixen estant de moda.Especialment per les seves diferents adaptacions televisives, que avui dia fins i tot se segueixen emetent en algunes cadenes infantils.

Llegir més ...

Eleccions al Consell Escolar (2018)

El dilluns 5 de novembre comença el període de renovació parcial dels membres del Consell Escolar. Al Consell Escolar estem representats tots els membres de la comunitat educativa: professorat, famílies, PAS (Personal d’Assessorament i Servei) i Ajuntament.

Llegir més ...

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços