Menu

Articles filtrats per data: Juny 2017 - Escola La Caixa - Barcelona

Festa de comiat de P5

El passat divendres 16 de juny les 12h va tenir lloc la festa de P5. És un acte que pretén acomiadar l’etapa d’Educació Infantil, ja que els alumnes de P5 la deixen enrere per començar l’educació primària.

Llegir més ...

Termini de les Devolucions de les Absències Degudament Notificades

Dimarts 20 finalitza el termini per dur a terme l'abonament corresponent a les absències degudament notificades dels mesos de setembre de 2016 al maig de 2017. Per fer efectiu l'abonament cal presentar el document "Devolució de l'import dels dies d'absència al menjador escolar"que es va lliura fa uns dies a les famílies i passar pel despatx del servei de menjador per recollir l'import de 9 a 10h del mateix dimarts.

Posteriorment, del 26 al 28 de juny es procedirà a fer efectiu l'abonament de les absències del mes de juny.

Llegir més ...

Convocatòria d'ajuts individuals de menjador. Curs 2017-2018

Us informem que ja ha sortit publicat al DOGC la convocatòria d'ajuts de menjador per al curs 2017-18.

Els que esteu interessats en demanar-lo podeu recollir l'imprès a consergeria i lliurar-lo del 12 al 23 de juny de les 9 a 13h al despatx de direcció. Com el curs passat hi haurà un segon termini de lliurament de sol·licituds del 4 al 15 de setembre.

Aprofitem per recordar-vos que per poder sol·licitar l'ajut s'ha de ser usuari del servei de menjador des de l'inici de curs. 

Us recomanem llegir bé l'imprès de sol·licitud, on trobareu les instruccions per omplir la sol·licitud així com tota la documentació que es demana pels diferents conceptes.

Podeu trobar tota la informació: http://www.edubcn.cat/ca/alumnat_i_familia/ajuts_beques_i_subvencions/convocatories_ceb/ajuts_de_menjador

Llegir més ...

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços