Menu

Articles filtrats per data: Octubre 2017 - Escola La Caixa - Barcelona

Novetats en el projecte "Tastet" del menjador

Informar-vos que aquesta setmana iniciem el projecte "Tastet" del menjador, i que ho farem amb novetats.

Fins ara el "Tastet" servia per presentar als infants nous aliments i formes de cocció. Consistia en petites racions d'un plat elaborat pel cuiner que els infants podien decidir tastar o no.

Enguany volem anar una mica més enllà i fer partícips als infants. Així, l'alumnat de 6è i de P5 esdevindran cuiners durant un dia, elaborant un plat que després presentaran a la resta d'usuaris del servei de menjador.

Els primers en fer-ho seran els alumnes de 6è, que aquest dimecres 11 d'octubre ens convidaran a tastar una pizza de verdures. Desitgem que tinguin èxit i que la pizza agradi a tothom. 

Llegir més ...

Obres a l'Aula d'Audiovisuals

Aquest estiu es van iniciar les obres per reformar i dotar a l'escola d'un nou recurs. L'aula d'audiovisuals canviarà de nom i de funció, esdevenint "l'aula polivalent", un espai multifuncional on dur a terme multitud d'activitats.

Les actuacions es van iniciar al juny, moment en que es va buidar l'aula; van continuar al setembre, quan es va fer la intervenció més important; i culminarà aquest mes d'octubre amb la decoració i la instal·lació del mobiliari, l'equipament i els equips informàtics.

Esperem que els infants de l'escola puguin gaudir d'aquest nou equipament ben aviat. 

Llegir més ...

Sortides del curs 2017/18

El dimecres 4 d'octubre vam repartir les cartes de les sortides als alumnes de l'Escola. Les sortides es van aprovar a la Comissió Permanent del Consell Escolar. Al Consell Escolar del 10 d'octubre es ratificaran les sortides ja que s'aprovarà el Pla Anual General del Curs 2017/18 on es recull tot el que es farà al llarg d'aquest curs.

Llegir més ...

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços