Menu

Articles filtrats per data: Novembre 2016 - Escola La Caixa - Barcelona

Rifa de Nadal per les colònies de 6è

  • Publicat a AMPA

Els alumnes de sisè, juntament amb les seves famílies, ja estan de ple preparant les seves colònies de final de curs. Aquest serà el seu l'últim any a l'escola i realitzar aquestes colònies els hi fa molta il·lusió a tots. És per això, que per aconseguir uns dinerets que els ajudin a pagar-les, han començat a vendre loteria. Tots els que vulgueu col·laborar podeu comprar loteria als nens i nenes de sisè i, si teniu sort, i el vostre número coincideix amb les tres últimes xifres de "El Gordo" de la loteria de Nadal haureu guanyat un val de 300€ de El Corte Inglés.

Animeu-vos a participar!!! Molta sort a tothom!!!

Llegir més ...

Treballem l'Expressió Corporal amb el Manequin Challenge

Durant la setmana passada hi ha hagut diversos dies de pluja i algunes de les activitats previstes per fer al pati s’han hagut de modificar. És el que ha passat a Educació Física i a les activitats de menjador. Alguns dels mestres i dels monitors de menjador han tingut la pensada de treballar l’expressió corporal a través d’una activitat que darrerament s’ha convertit en viral a les xarxes socials: el famós Manequin Challenge. Així que els més grans de l’escola han realitzat el repte.

Llegir més ...

A P3 experimentem tocant

Els alumnes de P3 la setmana passada van realitzar una activitat d’experimentació: El TOCA-TOCA. Per començar, la mestra va presentar 5 objectes quotidians de l’aula. Entre tots vam intentar descriure algunes de les característiques: color, mida, forma... Després va col·locar aquests objectes dins d’una capsa. Tot seguit, els alumnes havien d’endevinar l’objecte que era a partir del tacte ja que no podien mirar-lo.

Llegir més ...

Comencem a preparar el Festival de Nadal

Queda una mica més d'un mes perquè tingui lloc el tradicional festival de Nadal, així que a l'hora de música els alumnes ja estan practicant les cançons. Ja fa uns dies que es va començar a treballar la lletra, a memoritzar-la i aquesta setmana s'han realitzat alguns dels primers assajos al teatre.

Llegir més ...

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços