Menu

Articles filtrats per data: Novembre 2016 - Escola La Caixa - Barcelona

Rifa de Nadal per les colònies de 6è

  • Publicat a AMPA

Els alumnes de sisè, juntament amb les seves famílies, ja estan de ple preparant les seves colònies de final de curs. Aquest serà el seu l'últim any a l'escola i realitzar aquestes colònies els hi fa molta il·lusió a tots. És per això, que per aconseguir uns dinerets que els ajudin a pagar-les, han començat a vendre loteria. Tots els que vulgueu col·laborar podeu comprar loteria als nens i nenes de sisè i, si teniu sort, i el vostre número coincideix amb les tres últimes xifres de "El Gordo" de la loteria de Nadal haureu guanyat un val de 300€ de El Corte Inglés.

Animeu-vos a participar!!! Molta sort a tothom!!!

Llegir més ...

Treballem l'Expressió Corporal amb el Manequin Challenge

Durant la setmana passada hi ha hagut diversos dies de pluja i algunes de les activitats previstes per fer al pati s’han hagut de modificar. És el que ha passat a Educació Física i a les activitats de menjador. Alguns dels mestres i dels monitors de menjador han tingut la pensada de treballar l’expressió corporal a través d’una activitat que darrerament s’ha convertit en viral a les xarxes socials: el famós Manequin Challenge. Així que els més grans de l’escola han realitzat el repte.

Llegir més ...

A P3 experimentem tocant

Els alumnes de P3 la setmana passada van realitzar una activitat d’experimentació: El TOCA-TOCA. Per començar, la mestra va presentar 5 objectes quotidians de l’aula. Entre tots vam intentar descriure algunes de les característiques: color, mida, forma... Després va col·locar aquests objectes dins d’una capsa. Tot seguit, els alumnes havien d’endevinar l’objecte que era a partir del tacte ja que no podien mirar-lo.

Llegir més ...

Comencem a preparar el Festival de Nadal

Queda una mica més d'un mes perquè tingui lloc el tradicional festival de Nadal, així que a l'hora de música els alumnes ja estan practicant les cançons. Ja fa uns dies que es va començar a treballar la lletra, a memoritzar-la i aquesta setmana s'han realitzat alguns dels primers assajos al teatre.

Llegir més ...

El cos humà vist pels alumnes de 2n

Aquesta unitat didàctica dóna als alumnes molta informació sobre el cos, per dins i per fora. Per a poder treballar amb més interès, hem dibuixat sobre paper d’embalar la silueta d’un company o companya. Després, en grups petits, hem imaginat com és el cos per dins.

Llegir més ...

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços