Menu

Inscripció a les activitats extraescolars 2017/18

Inscripció a les activitats extraescolars 2017/18

Les activitats extraescolars del curs 2017/18 s’iniciaran a partir del 2 d’octubre i finalitzaran el 20 de juny. Us deixem tota la informació per si voleu participar-hi:

 

Informació de les activitats


Informació de les activitats, preus, horaris  i calendari. Descarregar PDF

 

Requisits per fer les activitats


1- Ser soci de l’AMPA (CURS 17/18). 30 € per família
2- Pagament de la Coordinació curs 2017-2018: 20€ per nen/a (encara que facin més d’una activitat). Rebut dirigit a totes les activitats extraescolars, excepte Acollida matinal.
3- Abonar la quota mensual/bimensual/trimestral de l’activitat corresponent de la forma indicada.

 

Què cal portar per fer la inscripció


 

 

Dates d’inscripció


RECORDEU QUE L’ORDRE D’ENTREGA DE LA PREINSCRIPCIÓ, NO ES TINDRÀ EN COMPTE A L’HORA DE FER ELS GRUPS.

LA INSCRIPCIÓ per als nens/es de l’escola es realitzarà els dies 18, 19 I 20 DE SETEMBRE de 16:30 a 17:30 al pati de l’escola. NO S’ACCEPTARAN INSCRIPCIONS FORA D’AQUEST TERMINI
LA INSCRIPCIÓ per als nens/es de fora de l’escola es realitzarà el dia 27 DE SETEMBRE de 16.30 a 17.30 al pati de l’escola.
Les activitats extraescolars es realitzaran sempre que el nombre de nens/es inscrits/es assoleixin els mínims establerts.

A mena d’informació sobre les activitats oferides:
· ACTIVITATS CET 10. Consulteu el preu i ventall d’activitats en el díptic. Pagament mensual per domiciliació bancària. Us recordem que PATINATGE I RÍTMICA canvien el mallot cada 2 cursos.
· BÀSQUET. Preu 15€/mes. Pagament mensual per domiciliació bancària.
· ANGLÈS. PREU: 30€/mes, més 38€ de material a pagar a principi de curs.
· TAEKWONDO. Preu: 24€/mes i el primer mes 10 € de quota de club. Pagament per ingrés en compte bancari ( es facilitarà el número de compte)

 

LLISTES


A partir del dia 25 de setembre estarà disponible a l’AMPA la llista de les activitats extraescolars que finalment es realitzaran durant el curs 2017‐2018 i la llista dels nens/es inscrits en cadascuna d’elles.
Desprès es faran inscripcions per aquells nens/es de fora de l’escola per les activitats que tinguin places lliures. Per tal de poder inscriure’s s’ha d’abonar la quota de l’AMPA i de coordinació (per a famílies de fora de l’escola la quota de l’AMPA és de 35€ i 25€ de coordinació)

 

BEQUES


Encara no estan publicades les dates per demanar la beca per les activitats extraescolars. Quan les tinguem us les comunicarem.

 

CONSULTES


Per a qualsevol consulta, envieu un e‐mail a JLIB_HTML_CLOAKING , o una nota a la bústia de l’AMPA o presencialment els dimarts al local de l’AMPA.

Si teniu alguna consulta la podeu fer a  JLIB_HTML_CLOAKING

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços