Menu

Organització de les activitats extraescolars durant el mes de juny

Organització de les activitats extraescolars durant el mes de juny

Arribem a final de curs i aprofitem per comunicar-vos com serà l'organització de les activitats extraescolars durant el mes de juny.

Les activitats extraescolars (excepte anglès que finalitza el dia 31 de Maig), continuaran en el seu horari habitual (de 16.30 a 17.30 i de 17.30 a 18.30 en funció de l´activitat que realitzin els vostres fills) fins el dia 20 de Juny que es l’últim dia d´extraescolars. 

Si algú de vosaltres no vol continuar la activitat durant el mes de juny, ens ho heu de comunicar a l'AMPA  ( JLIB_HTML_CLOAKING o deixant una nota a la bústia del AMPA) abans del dia 15 de maig, si no ho feu entendrem que continueu l’activitat durant  el mes de juny i us la passaran a cobrament (sempre i quan hi hagi un numero suficient de nens per a fer l´activitat). L’escola posa a la vostra disposició un casalet  de 15.30 a 16.30 per a tots aquells que estigueu  interessats.

Aprofitem també per a comunicar-vos que durant aquesta i la propera setmana es realitzaran les reunions de final de curs de les activitats extraescolars (mireu calendari a la porta d´extraescolars o taulell de l'AMPA) excepte piscina i que el dia 26 de Maig és la festa d’extraescolars  al pati de la escola on podreu  veure als  vostres fills a partir de les 17.00 hores.

Tornar al principi

Educació

AMPA i famílies

Recursos Web

Revistes infantils

Xarxes socials

Altres enllaços